Tortellini met andijvie en walnoten

4 personen | hoofdgerech t| 20 minuten

Ingrediënten:

50 gram walnoten

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 snufje chilipepervlokken
  • 400 gram andijvie
  • 500 gram tortellini gevuld met kaas
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 20 gram pijnboompitten

Dit recept bereidt u zo:

  • Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Hak de noten grof en houd apart.
  • Verwarm de olie met de knoflook op een lage stand in een hapjespan tot de knoflook zachtjes bruist, maar niet verkleurt. Voeg de chilivlokken en andijvie toe en roerbak een paar minuten tot de groente slinkt.
  • Kook de tortellini. Schep ze uit de pan en meng ze met de andijvie. Besprenkel met nog wat olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  • Verdeel over borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas, walnoten en pijnboompitten.

Deze producten zijn deze week in de aanbieding, is dat even mooi meegenomen! 

 

Bekijk hier uw dichtsbijzijnde Attent winkel