SPAR uit de Streek

Live verbinding met onze kippen

De webcam hangt op dit moment naast de kippenstal en laat een klein stukje zien van het buitenverblijf.
De kippen gaan 's ochtends rond 10.30 uur naar buiten, nadat ze hun eieren hebben gelegd. Bij slecht weer of wanneer het donker wordt blijven de kippen liever binnen.

...LIVE HD WebCam...

 

Bijzondere producten met een verhaal

Er is steeds meer vraag naar producten waarin de echtheid, passie en liefde voor het ambacht tot uiting komen. Onder het label 'SPAR uit de streek' heeft SPAR in 2011 een lijn producten gelanceerd die rechtstreeks van de boer, teler of slager in uw Attent winkel komt. Er komt dus geen grootschalige fabriek aan te pas. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten, gemaakt door kleine producenten met een enorme passie! Denk aan heerlijke soepen, jam, snoep, eieren en vleeswaren. De producten zijn geselecteerd uit diverse streken en regio's in Nederland.

In het weekend van 1 april 2011 lanceerde SPAR haar nieuwe lijn streekproducten op ludieke wijse. De authentieke, ambachtelijke producten van SPAR uit de streek waren dat weekend te vinden in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Scheveningen en Nijmegen. Zomaar op straat, onverwacht en opvallend. Vele mensen openden de deur naar de streek...