SPAR Huismerk

Zeer aantrekkelijk en verrassend voordelig!

In de Attent winkel vindt u een uitgebreide keuze SPAR huismerkproducten. Het assortiment bestaat uit ruim 700 artikelen verspreid over alle verschillende artikelgroepen. Of het nu vers- of lang houdbare producten zijn, het huismerk biedt een zeer aantrekkelijk en verrassend voordelig alternatief. Het huismerk herkent u aan het SPAR logo op de verpakking.

De lagere prijs doet niets af aan de kwaliteit, smaak en werking van de ingrediënten van onze producten. Doordat de producten rechtstreeks bij leveranciers worden afgenomen en omdat er geen grote mediacampagnes nodig zijn, kunnen wij de producten goedkoper aanbieden. Regelmatig worden er nieuwe huismerkproducten aan het assortiment toegevoegd of worden bestaande verbeterd.

De kwaliteit is, zoals u die van ons mag verwachten, minimaal vergelijkbaar met het A-merk. Voordat een product onder het SPAR Huismerk wordt opgenomen, wordt het uitvoerig getest op alle denkbare aspecten. Mocht u onverhoopt vragen over of opmerkingen op ons huismerk hebben, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers op de winkelvloer of via Contact

Maak ook kennis met SPAR uit de Streek, een lijn producten die rechtstreeks van de boer, teler of slager in uw Attent winkel komt.