Romige biefreepjes met champignons

2 personen | hoofdgerecht | 20 minuten (excl. oventijd)

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel Croma vloeibaar
  • 1 rode ui (gesnipperd)
  • 200 gram champignons (dun gesneden)
  • 1 takje rozemarijn (grof gehakt, naaldjes)
  • 1 teentje knoflook (grof gehakt)
  • 100 ml crème fraîche
  • 1 eetlepel boter (koud)
  • 150 gram pastaschelpjes
  • 250 gram biefstukken (in dunne reepjes)

 Dit recept bereidt u zo

  • Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
  • Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand.
  • Voeg de crème fraîche toe en breng snel aan de kook.
  • Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter.
  • Kook intussen de pasta beetgaar.
  • Bestrooi het vlees met zout en peper.
  • Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin.
  • Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer met de pasta, ook lekker met broccoli.

Deze producten zijn deze week in de aanbieding, is dat even mooi meegenomen! 

 

Bekijk hier uw dichtsbijzijnde Attent winkel