Risotto met garnalen en bieslook

2 personen | hoofdgerecht | 25 minuten

Ingrediënten:

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 ui (versnippert)
  • 300 gram risottorijst
  • 600 ml visbouillon van 1 tablet (heet)
  • 300 gram wokgarnalen
  • 1 handje bieslook (gehakt)

  Dit recept bereidt u zo

  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit de ui op een lage stand in circa 5 minuten zacht. Voeg de risottorijst toe en roer door de olie.
  • Giet 600 ml visbouillon bij de risottorijst en roer tot de bouillon is opgenomen. Voeg steeds een scheut bouillon toe en blijf roeren tot de bouillon is opgenomen door de rijst. Na circa 20 minuten roeren is de risotto beetgaar.
  • Verhit intussen nog 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de garnalen om en om in circa 5 minuten gaar. Schep ze samen met de bieslook door de risotto.

Bereidingstip:

Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.

Deze producten zijn deze week in de aanbieding, is dat even mooi meegenomen! 

 

 

Bekijk hier uw dichtsbijzijnde Attent winkel