Pastasalade met kip en paddenstoelen

2 personen | hoofdgerecht | 20 minuten

Ingrediënten:

  • 250 gram pasta
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 kipfilets
  • 200 gram kastanjechampignons
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 200 gram tomaatjes
  • 2 handjes rucola (grof gesneden)
  • 4 eetlepels pesto
  • 100 gram belegen kaas (geraspt)

Dit recept bereidt u zo:

  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
  2. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet goudbruin.
  3. Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee. Bestrooi met zout en peper.
  4. Schep het kipmengsel uit de pan.
  5. Rooster de pijnboompitten in de hete pan goudbruin en zet apart.
  6. Meng de kipfilet, champignons, tomaatjes, rucola en pesto door de pasta.
  7. Bestrooi met de pijnboompitten en geraspte kaas.

Bereidingstip:

  • Vervang de rucola door 2 lente-/bosuitjes.
  • Bestrooi de salade met blokjes mozzarella in plaats van geraspte kaas.

Deze producten zijn deze week in de aanbieding, is dat even mooi meegenomen! 

 

Bekijk hier uw dichtsbijzijnde Attent winkel