Stamppotje met zoete aardappel, spruitjes en feta

 

2 personen | hoofdgerecht | 20 minuten

Ingrediënten:

  • 500 gram zoete aardappel (geschild, in stukken)
  • 250 gram spruitjes (schoongemaakt)
  • 50 gram pijmboompitten
  • 100 gram feta (in blokjes)
  • 40 gram rucola (grof gesneden)

  Dit recept bereidt u zo

  • Kook de zoete aardappels 7-8 minuten. Voeg de spruitjes toe en kook ze 10 minuten mee tot ze beetgaar zijn.
  • Rooster intussen de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  • Giet de aardappels en spruitjes af. Stamp deze niet helemaal fijn en breng op smaak met zout en peper.
  • Roer de feta en de helft van de geroosterde pijnboompitten erdoor. Verdeel de rest van de pijnboompitten en de rucola of spinazie erover.

Deze producten zijn deze week in de aanbieding, is dat even mooi meegenomen! 

 

Bekijk hier uw dichtsbijzijnde Attent winkel