Disclaimer

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
- de eigenaar: de eigenaar van de website: SPAR Holding BV;
- gebruik(en): alle denkbare handelingen;
- u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
- de content: alle in de website aanwezige inhoud;

2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten

6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

7. De winkels onder de formulenaam Attent super in de buurt voeren een ander assortiment en een andere prijsstelling dan de Attent super op vakantie winkels. De aanbiedingen en loyaliteit acties zijn niet van toepassing op de Attent super op vakantie winkels.

8. Voor alle producten in de (digitale) folder en op de website geldt: maximaal 4 dezelfde aanbiedingen per klant.

Copyright


Niets van dese site (content) mag worden overgenomen, gekopieerd of ingezet worden voor commerciele doeleinden, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever/eigenaar; SPAR Holding B.V.

Voor verzoeken tot overname van artikelen of foto's, andere vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van SPAR Holding B.V.

E-Mail: servicebureau@despar.nl
Telefoon: 088-4457771