Over Attent

De Attent formule maakt onderdeel uit van de SPAR organisatie. SPAR is een Nederlandse buurtsupermarktketen met bijna 400 aangesloten SPAR en Attent winkels. Deze winkels worden gedreven door zelfstandige ondernemers die niet alleen verstand van zaken hebben, maar bovenal nauw betrokken zijn bij de buurt waarin hun winkel is gevestigd. De Attent-ondernemer exploiteert zijn vestiging veelal in dorpen en vakantiegebieden. Attent kent 2 formules namelijk Attent Super in de buurt voor (kleine) dorpen en wijken en Attent Super op vakantie voor op vakantieparken en vakantiegebieden. Ook heeft Attent zo’n 20 vestigingen die in samenwerking met stichtingen worden geëxploiteerd. In deze winkels zijn medewerkers actief met een verstandelijke beperking. De winkels worden gerund door bedrijfsleiders die in dienst zijn van de stichting en opgeleid zijn om de medewerkers te begeleiden.

Attent in een notendop:

  • De Attent ondernemer of bedrijfsleider kent zijn klanten persoonlijk;
  • De kwaliteit van de versafdelingen bij Attent maakt dat Attent de ideale aanbieder is van dagvers producten;
  • Het assortiment kruidenierswaren is overzichtelijk, verrassend compleet en van goede kwaliteit;
  • Dankzij het juiste aanbod van producten en diensten, waaronder de bezorgservice, maakt Attent het dagelijks leven makkelijker;
  • Attent Super in de buurt is een formule voor kleine vestigingen in dorpen van 1000 tot 2500 inwoners. Deze buurtwinkels zijn voor de consument op loop-of fietsafstand te bereiken;
  • Attent maak het verschil op de volgende vlakken:
    Betrokkenheid, servicegerichtheid, netheid en persoonlijke aandacht van de lokale ondernemer en zijn team voor het wel en wee van de klanten en van de buurt. De Attent winkel is het sociale middelpunt van de buurt.

Contactgegevens

SPAR Holding B.V
Openingstijden: maandag t/m vrijdag - 08:00 - 17:00 uur
Zijlweg 18
5145 NR Waalwijk
Nederland
088 445 7777 (receptie)

BTW & KvK
SPAR Holding B.V.
BTW nummer: NL001044229B01
KvK nummer: 37030271

Let u bij het naderen van de afslag Waalwijk op de verkeersborden en volgt u het bord richting het bedrijventerrein met de havennummers 0-3000. U komt dan aan de juiste kant van de A59 uit. Naar alle waarschijnlijkheid geeft het navigatiesysteem dit nog niet juist weer. Op het bedrijventerrein kunt u het beste de Keurweg af rijden zodat u recht bij onze ingang uitkomt.