Assortiment

Dagelijkse boodschappen

Attent is de winkel dichtbij in de buurt. Hier kunt u dagelijks terecht voor uw verse boodschappen zoals brood, groenten, fruit en vlees. Probeer ook eens ons eigen SPAR Huismerk uit, of de regionale producten van SPAR uit de Streek. En wist u dat  Attent 100% duurzame koffie in het assortiment heeft? Mocht u toch iets missen in ons assortiment. Laat het weten aan uw lokale Attent ondernemer. Hij/Zij kan er wellicht voor zorgen dat het door u gewenste product ook in uw Attent te vinden is.

Diensten en services
Naast het assortiment kunt u bij Attent terecht voor een aantal diensten en services:

  • Fotoservice
    Laat u foto's afdrukken (vanaf € 0,09 per stuk), stel uw eigen fotoalbum samen, maak zelf een wenskaart of maak de leukste fotocadeaus. Direct naar de Fotoservice
  • Stomerijservice 
    U levert uw kleding bij een Attent winkel in en wij zorgen ervoor dat u deze snel schoon en fris terug krijgt. Lekker makkelijk en niet duur! Vraag er naar in uw Attent winkel. 
  • TNT servicepunt
  • Boodschappen bezorgservice
  • Maaltijdenservice “Eet smakelijk”
Niet iedere service is in alle vestigingen verkrijgbaar.
 

Een warm hart voor de buurt

Het draait bij Attent niet alleen om de boodschappen, maar ook om een leefbare omgeving en de mensen in de buurt. De lokale  Attent ondernemers runnen niet alleen de winkel, zij vervullen een sociale rol in de buurt. Lees er meer over bij Over Attent.